Apartment to office

The Barcelona studio headquarters of Roldán + Berengué architects is an adaptively reused 1879 apartment. The studio features spectacular tiled floors while doors are reused as tables and shutters are used as screens. The furniture contains a ladder system within it so that you can sit near the ceiling – you know you’ve always wanted to do that.

roldan & berengue barcelona

roldan & berengue barcelona

roldan & berengue barcelona

roldan & berengue barcelona

roldan & berengue barcelona

roldan & berengue barcelona

Links: http://www.roldanberengue.com

One Comment

  1. Mus Ardipradja
    Posted 9 Mar ’08 at 12:45 pm | Permalink

    Wunderbar ……… !!

One Trackback

  1. By gonna take a break at materialicious on 15 Mar ’08 at 3:41 am

    […] Reuse blog has a nice post on Roldán + Berengué Architects’ conversion of an 1879 apartment into their office. Awesome […]

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*